Lemn Construct

Lemn Construct SRL este o societate înființată în septembrie 2008, având sediul în Loc Onești, Jud. Bacău, având ca obiectiv realizarea și montajul caselor pe structură din lemn.

Experiență acumulată în domeniul construcțiilor caselor pe structură din lemn, ne-a ajutat să ne dezvoltăm si să cunoaștem acest domeniu foarte bine, de aceea am creat o nouă activitate, în care fabricăm casele pe structură din lemn.

Suntem o echipă profesionistă, care are dotările necesare pentru fabricarea și montajul caselor pe structură din lemn. Avem în atelierul nostru toate utilajele pentru pregătirea lemnului care va fi pus în operă în realizarea caselor. De asemenea montajul se realizează cu scule profesionale (pistoale de cui, mașini de tăiat și rindeluit, etc).

Datorită faptului că ne producem singuri materia primă (lemnul) putem avea un raport calitate – preț foarte bun și avantajos pentru clienții noștri.

Muncitorii nostru sunt profesioniști, dulgheri, sarpantieri, finisori, șeful de echipa având și funcția de administrator, are studii în domeniu, inginer industria lemnului.

Calitatea produselor și lucrărilor noastre este una superioară, pentru că suntem atenți la detalii, ne respectăm clientul și munca noastră.

După finalizarea fiecărui șantier, clienții noștri ne-au felicitat și mulțumit, ceea ce ne determinăm să oferim mereu dedicarea necesară pentru a păstra mereu clienții mulțumiți și pentru colaborări de lungă durată.